O nama


Pčelarska farma proizvodi 100% prirodne pčelinje proizvode, vina od kupine, maline, kajsije i jagode sa medom, i preparate na bazi pčelinjih proizvoda i bilja. Farma je prvi proizvođač u Evropi za preko 10 proizvoda.

Farma je apsolutni Međunarodni šampion Novosadskog sajma 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009. za vrhunski kvalitet meda, dijetetskih proizvoda i voćnih vina (11 pehara i 201 medalja).

Farma je najbolja na svim sajmovima sveta i to po broju osvojenih pehara i medalja, po asortimanu, broju novih proizvoda i priznanja za vrhunski kvalitet.

Analizom meda inspekcija u Beogradu, Nišu, Vranju, Užicu, Zlatiboru, Vrnjačkoj banji i drugim mestima u Srbiji naši proizvodi su super – vrhunskog kvaliteta kao što je i 11 godina na Novosadskom sajmu.

Naše proizvode možete od 01.01.2021. godine nabaviti i u sledećim gradovima: Novi Sad, Jagodina, Požega (vidi prodajna mesta na sajtu).

Ako ne stignete da pregledate ceo sajt, morate obavezno znati:

  • Jedno zrno polena sadrži sve što je neophodno ljudskom organizmu
  • Propolis ubija preko 550 bakterija i virusa (analiza Instituta “Torlak”)
  • Najvažniji proizvod od pčela je matični mleč
  • Ne vršite dekristalizaciju meda preko 45 stepeni jer će doći do isparavanja vode iz meda (koje dobar med sadrži od 16 do 20 stepeni), jer će se isti stvrdnuti i nećete moći da ga koristite

Novi proizvodi: Livadski med od majčine dušice, Medno biljni koktel “Zlatiborsko srce”, Perga u medu.

Dobar deo proizvoda je za sada i na engleskom jeziku.

Analizom nutricione vrednosti utvrđeno je da u “Iskri života” ima 9,46 omega masnih kiselina iz bilja.

Ovom analizom “Iskra života” je pravo blago za dnevno unošenje u organizam omega masnih kiselina, koje se mogu naći u malo namirnica (npr. riba) i te namirnice bi koštale nekoliko puta više nego ovaj proizvod. 

Novi proizvodi Zlatiborsko srce čisti vene, pomaže srcu, reguliše pritisak, razbija naslage holesterola, poboljšava rad mozga, vida, imuniteta, crvenih krvnih zrnaca, nestanak hemoroida, čisti pluća i bronhije.

Sve proizvode reklamiraju sami potrošači zadovoljni vrhunskim kvalitetom proizvoda.

Farma ima preko 175 godina tradicije pčelarske proizvodnje.

Analizu proizvoda vrši Nacionalna laboratorija u Beogradu, CIN (centar za ispitivanje namirnica) Beograd, “Jugoinspekt” Beograd, “Veterinarski institut” Kraljevo i dr.

NOVE TEGLICE U OBLIKU SRCA
NOVOSADSKI SAJAM - DIPLOMA SA POSEBNIM PRIZNANJEM ZA KVALITET - 2016

Hvala svim potrošačima za mnogobrojne pohvale i što nas preporučuju drugim potrošačima, kao i stručnjacima Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu i Beogradu.